Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


disznóvágás...

2010.09.29

Disznótoros zsírosdeszka                                                                                                ...nem kell rosszra gondolni...   Ez nem recept inkább tálalási javaslat.  No kérem szépen valamilyen színt vihetünk a disznótoros tálalásába...  Hagyjuk el a tányért, tepsit, bögrét....    Disznóvágáskor rengeteg kellék kell a sertés feldolgozásához, többek között különböző formájú és méretű faanyag....  A fej széthasításához, a bél pucolásához, tüzelni az üstbe, stb...  Na és itt jön a lényeg amit mondani akarok....    A finom sült pecsenyét, hurkát, kolbászt, agyvelőt, töltött káposztát zsírosdeszkán tálaljuk a vendégeknek, fogdmegeknek, potyázóknak...Ezek nagy része elég részeg szokott lenni, úgyhogy még WC kagylóból is ennének, de ne legyünk modortalanok..... Szedjük össze az udvaron szétdobált zsírosdeszkákat, helyezzük rájuk a finom falatokat, és adjuk át az éhes népes seregnek...    Ez nem átverés a részünkről, hanem gasztronómiai esztétika...:DDDD..   Kérem ezt tanítani kellene....Próbálják ki önök is...    Yorak a szakács....                                                                                                                            

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

matulaeva69@citromail.hu

(samih, 2011.10.06 10:36)

Valószínű hogy igazad van,mert nálunk is azt mondják hogy csak a pálinka szagára jön ki a disznó az ólból:)

Re: matulaeva69@citromail.hu

(Yorak, 2011.10.06 18:55)

...köszi Éva a hozzászólást, BÁTOR ASSZONY vagy.....:))))).....